Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: mmka Категория: Лични дневници
Прочетен: 300074 Постинги: 97 Коментари: 227
Постинги в блога от Ноември, 2007 г.
image Отворено писмо до Българския Бизнес от екипа на инициативата www.save-darina.org

  Уважаеми български бизнесмени,
     Обръщаме се към вас в качеството ви на патриоти и хора. Обръщаме се към вас от името на няколко български деца, които се нуждаят от финансовата ви помощ, за да защитят правото си на живот. Обръщаме се към вас, защото вярваме, че всяко българче заслужава да бъде здраво и щастливо и ако за държавата тези деца са чужди, ние, гражданите на тази държава не сме безразлични към тяхната съдба и мъките на техните семейства...      Това е и основната цел на „Спаси, дари на...” – да помогнем за събирането на финасовите средства, необходими за лечението на всяко едно от децата на сайта. Сумите са непосилни за родителите им, но всъщност, не са толкова огромни – поне не и на фона на сумите, които се дават за какви ли не по-маловажни неща от живота на едно дете.     Ние вярваме в патриотизма и човещината на Българския Бизнес. Вярваме, че зад всяка българска фирма стоят личности, които са преди всичко българи, родители, хора с човещина и съпричастност в сърцата си. Вярваме, че ще се намерят българи с финансови възможности, които ще протегнат ръка към децата на www.save-darina.org.      На първа страница на сайта може да видите информацията за всяко дете, което се нуждае от помощ, неговата история, дарителските банкови сметки и всичко останало. (Имаме готовността да уредим и цялата документация за надлежни документи за дарение, които да ви послужат за счетоводни или данъчни цели).     Парите не са единственият начин да подкрепите нашата кауза. В зависимост от спецификата на вашия бизнес, вашата компания или фирма може да стане инициатор и на други оригинални начини да подкрепят целите ни или конкретно дете – отворени сме за всякакви предложения и идеи!     Убедени сме, че колкото и да е натоварен денят ви, ще отделите време и средства да дадете своя дял за спасяването на един детски живот!      Защото нашият девиз е:
„За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш.“
Екипът на www.save-darina.org

P.S. От изключителна важност е да подчертаем, че www.save-darina.org не е фондация или друго юридическо лице, а инициатива на хора с активна гражданска позиция и нито един лев от даренията не минава през нас, а отива директно по съответната дарителска сметка на конкретното дете. Редовно публикуваме на сайта списък с дарителите (за всяко дете поотделно) и отчет за направените разходи за лечение. Много хора – включително и фирми – ни повярваха и ни помогнаха да доведем вече няколко дарителски кампании до успешен край. Всичко това също може да видите на сайта.
За всякакви въпроси или предложения, можете да ни пишете на webmaster@save-darina.orgТози е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите или да се обадите на горещата ни линия: 0888-38-50-50.

Категория: Лични дневници
Прочетен: 1705 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: mmka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 300074
Постинги: 97
Коментари: 227
Гласове: 479