Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2007 11:45 - Да помогнем на едно момченце да живее щастливо
Автор: mmka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2576 Коментари: 3 Гласове:
0



Свeтлозар Асенов Чолаков е едно прекрасно дете, което изпълва с възхищение хората около себе си. Още от малък той е много любвеобвилен и бързо печели симпатиите на хората. До 15 октомври животът на Светлозар беше като на всички други деца – щастлив и изпълнен с много любов, фантазии и игри.
   На 15 септември той тръгва на училище. Това го прави щастлив, нетърпелив и   любопитен. Две седмици след започването на учебната му година обаче, той започва да вдига силна температура. Разболява се. На шестгодишното дете му се налага да се бори с нетърпими болки в костите, които го обездвижват. Идва ред на силните антибиотици, които не подобряват здравословното му състояние. Започват да се правят изследвания и става ясно, че той се е разболял от една от най-тежките болести – левкемия. Точната диагноза на Светльо е лимфобластна левкемия наличие на филаделфиска хромозомна форма – 190. Това е една от най-тежките форми на левкемията.
 За Светльо и родителите му животът придобива други измерения. Нищо вече не ги радва. 
    А на  Светльо му се живее...Той не иска детството му да свършва. Играе му се навън с другите деца. Затъжил се е за приятелите си. Иска да му се пак да ходи на училище и да задава безброй въпроси на учителката, а после и на мама. Сега той всеки ден пита: „Мамо, кога ще се приберем вкъщи?” Но и мама Вили трудно отговаря на този на пръв поглед лесен въпрос.
  Малкият ни Светльо се нуждае от вашите средства, защото за родителите му донорството и следоперативното лечение са непосилни. В момента се търси международен донор. Докато се намери такъв детето ще продължи своето лечение с химиотерапия и с надежда и вяра, че няма да има повече усложнения. 
  Всички ние се обръщаме към вас: Моля ви помогнете! Помогнете на Вили и Асен да спасят единствената си рожба! Да върнат щастието си...
  Благодарим ви! Че страдате и се молите с нас, че сте съпричастни с това тежко изпитание, пред което се изправяме всеки ден!
Вили и Асен Чолакови

Банкова сметка в лева

IBAN BG92UBBS80021005296320
BIC UBBS BGSF
БАЕ 20080023
СМЕТКА 1005296320
за Светлозар Асенов Чолаков
 

Абонатите на VIVATEL, Mtel и Globul вече могат да направят дарение за Светльо като изпратят SMS  (може и без никакъв текст) на кратък номер 1365
Цената на един изпратен SMS е 1 лв. без ДДС. 

Събрани средства до момента:
По банкови сметки, общо евро, долари и лева - 131 957 лв.
От мобилните все още няма нови отчети, сумата за момента остава 103 738 лв.
Пейпал, непреведени все още, приблизително /защото не знам каква е таксата по превода/ и обърнати в лева - 4 724 лв.

Общо: 240 419.85 лв.

Само още 30 000 евро трябват, за да замине Светльо за операция.

http://leukemia.hit.bg/


Тагове:   момченце,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yonkotsonev - Възхищавам ти се
07.06.2007 00:07
Само на 22 години, а толкова да се опитваш да помогнеш, а аз правя блог за себе си! Честит рожден ден и дано живееш поне още 1000 години да помагаш на хората. Аз съм бедно дете, ама на ден по един смс за тези деца мога да пращам. Правя го заради теб направо ме вдъхнови
цитирай
2. mmka - Благодаря ти!
07.06.2007 00:55
Ако сами един на друг не си помогнем, то кой да го стори? Благодаря ти за дарения 1 лев :) Капка по капка вир става, както знаеш. Но не винаги е нужно да имаш много пари, за да помогнеш на някого. Някои хора понякога имат нужда просто от прегръдка, целувка, усмивка или мила дума. Виж в блогрола ми клипчето "Безплатни прегръдки" :) Аз ти дарявам много такива :)
цитирай
3. yonkotsonev - Мерси
07.06.2007 01:01
От днес всеки ден ще пращам по един смс! Не е пък чак толкова много. Все едно 10 кутии цигари за един месец!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mmka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 300099
Постинги: 97
Коментари: 227
Гласове: 479