Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: mmka Категория: Лични дневници
Прочетен: 300475 Постинги: 97 Коментари: 227
Постинги в блога от Декември, 2012 г.

Мили, Дядо Коледа!

Пак съм аз – БожиДар! Сигурно ме помниш. Аз вече съм по - голям, и по – мъдър (станах на цели 2г.)  Но все още има за какво да те моля, защото знам, че ти можеш много; правиш чудеса и сбъдваш желания.

Дали слушам или не – Ти виждаш и знаеш. Дали ще ми донесеш нещо или не – пак само Ти си знаеш. Аз съм длъжен да опитам пък… каквото стане.

Дядо Коледа, за тази Коледа си пожелавам  Здраве! Едва ли има нещо по-ценно или по-скоро безценно от здравето. За здраве моли всеки – и добър, и лош; и малък, и голям; и силен, и слаб; и богат, и беден; и…. до безкрай… Без него сме за никъде, без него сме нищо. Какво ако имаме всичко, а нямаме здраве? Как да бъдем щастливи, ако нямаме здраве? Как да се борим? Как да живеем? Как да се забавляваме и да се смеем? Трудно, нали?!

Донеси ми, Дядо Коледа, здраве! За да раста безгрижен. За да обичам. Да се радвам на Живота и да се уча; да не успея, но после да сполуча. Да правя грешки, да се ядосвам, да се науча да живея без да прахосвам. Да видя доброто и злото в очите; да усетя любовта и болката в гърдите. Да разбера какво е провал, а после - победа; да плача от мъка, но после да се смея. Донеси ми здраве, за да Живея!

Донеси, Дядо Коледа, здраве на мама и тати! За да са вечно усмихнати. За да бъдем щастливи, да сме задружни, да ми помагат, когато имам нужда.

Донеси, Дядо Коледа, здраве на баба и дядо! За да ме глезят, да ми угаждат, да си играят с мен и да се радват.

Донеси, Дядо Коледа, здраве на моите близки! За да бъдат до мен, когато поискат. За да са упора и подкрепа, да бъдат моята надежда .

Донеси, Дядо Коледа, здраве на моите приятели! За да играем винаги заедно. За да се смеем, да се радваме, да плачем и да си помагаме, когато в беда изпадаме.

Донеси, Дядо Коледа, здраве на всички познати и непознати! За да бъдат весели, обичащи. За да са добри и мили, да бъдат успели и щастливи.

Най-накрая, но винаги на първо място, донеси здраве на себе си, Дядо! За да можеш, за да успееш да зарадваш всеки човечец. За да сбъднеш и моите желания, да бъдем по-здрави всички заедно!

Благодаря!

Едно вечно вярващо дете:

БожиДар

Категория: Лични дневници
Прочетен: 2047 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: mmka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 300475
Постинги: 97
Коментари: 227
Гласове: 479